Noordelijke Motorbeurs trapt seizoen af

Oorspronkelijk bedoeld voor de noordelijke provincies, maar inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste motorbeurzen van Nederland: Dé Noordelijke Motorbeurs. De circa 18.000 bezoekers komen namelijk niet alleen meer uit het Noorden, maar uit het hele land en zelfs vanuit België en Duitsland. De eerste editie van dit evenement, in januari 1996, was met ruim 80 standhouders en maar liefst 16.000 bezoekers direct al een groot succes. Dé Noordelijke Motorbeurs 2014 wordt gehouden op 17, 18 en 19 januari in de via de A28 en de A7 goed bereikbare Martiniplaza te Groningen.

Openingstijden
Vrijdag 17 januari : 18.00 – 22.00 uur
Zaterdag 18 januari : 10.00 – 18.00 uur
Zondag 19 januari : 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijs
Volwassenen : 12 euro
65+-ers  : 6 euro
Kinderen t/m 12 jaar : gratis 

Meer informatie staat op www.denoordelijkemotorbeurs.nl.

Foto: Ducati

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?