STK600-wildcard voor Polinder

Bijzonder nieuwe meldt de KNMV. FIM Europe heeft aan Martijn Polinder een Superstock 600-wildcard toegekend voor het WK Superbike-event van 30 augustus tot en met 1 september op de Nürburgring. Polinder komt normaliter uit in het ONK Dutch Supersport.

In de Superstock-klasse rijden ook de vaste Nederlandse deelnemers Tony Covena en Wayne Tessels. De wildcard betekent voor NIWA Racing-coureur Martijn Polinder het eerste optreden op internationaal niveau. Eerder dit jaar maakte teamgenoot Rob Hartog op Assen al zijn STK600-debuut.

De EK Superstock 600-race is op zaterdag 31 augustus om 18.00 uur.

Foto: Niwa Racing
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.