Nieuwe Beta’s

De enduromarkt begint weer op te leven met alle nieuwe modellen voor komend (na)jaar. Nu is het Beta. Voor de liefhebber levert het Italiaanse merk zowel tweetakt als viertakt motoren in meerdere groottes.  De 250cc en 300cc (foto) tweetaktmotoren zijn nieuw ontwikkeld terwijl de 350, 400, 450 en 498cc viertaktblokken gefinetuned zijn.

Deze blokken zijn in scherp afgestelde rijwielgedeeltes gehangen voor een ‘typisch Italiaanse’ motor die het qua handelbaarheid kan opnemen tegen de beste van zijn concurrenten. Beta voert de ervaringen van het raceteam altijd direct door naar de productiemachines  waardoor deze er zo competitief mogelijk bij staan. Over een paar maanden dus hopelijk meer!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.