Superbike blijft op TV

Nadat Dorna het WK Superbike overnam, waren veel fans bang dat na de MotoGP ook het Superbike van tv zou verdwijnen. Onterechte zorgen blijkt nu, want de komende drie jaar blijft het WK Superbike bij Eurosport (2). Wie alles rechtstreeks wil zien en vooral niet afhankelijk wil zijn van de programmering van Eurosport, doet er goed aan de online Eurosport Player voor de computer te bestellen.

Via dit online tv-kanaal zijn alle races, inclusief de Superstock 600, altijd rechtstreeks te volgen. Zelfs als Eurosport (2) weer eens tennis uitzendt. Ook heb je geen last meer van uitloop van andere programma´s. De Europsport Player is er vanaf 3,90 euro per maand.

Meer informatie: www.eurosportplayer.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.