dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ten Kate richt blik op 2012

Teammanager Ronald ten Kate was terecht dik tevreden met twee keer een derde plaats voor Jonathan Rea in de laatste  twee races van het SBK seizoen 2011. Een fraaie prestatie van de coureur voor het Castrol Honda Ten Kate Team dat het afgelopen seizoen veel tegenslag heeft gekend.
“Gelukkig zijn we er in de laatste wedstrijden in geslaagd overwinningen en podiumplaatsen te behalen,” verzucht teammanager Ronald ten Kate. “Dat geeft moed voor de toekomst.”  Die toekomst begint over een week al op het circuit van Qatar, waar Ten Kate begint met testen voor seizoen 2012.
Ronald verheugt zich ook op de komst van Hiroshi Aoyama, die het Castrol Honda Team volgend jaar komt versterken. Hij is blij dat Jonathan Rea er voor de vijfde keer een jaar achteraan plakt bij Team Ten Kate.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen