Ten Kate richt blik op 2012

Teammanager Ronald ten Kate was terecht dik tevreden met twee keer een derde plaats voor Jonathan Rea in de laatste  twee races van het SBK seizoen 2011. Een fraaie prestatie van de coureur voor het Castrol Honda Ten Kate Team dat het afgelopen seizoen veel tegenslag heeft gekend.
“Gelukkig zijn we er in de laatste wedstrijden in geslaagd overwinningen en podiumplaatsen te behalen,” verzucht teammanager Ronald ten Kate. “Dat geeft moed voor de toekomst.”  Die toekomst begint over een week al op het circuit van Qatar, waar Ten Kate begint met testen voor seizoen 2012.
Ronald verheugt zich ook op de komst van Hiroshi Aoyama, die het Castrol Honda Team volgend jaar komt versterken. Hij is blij dat Jonathan Rea er voor de vijfde keer een jaar achteraan plakt bij Team Ten Kate.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.