Ontwerp je eigen motorkleding

Deze ontwerpwedstrijd doet een beroep op jouw vindingrijkheid en creativiteit. Want zowel qua ontwerp als produkt-technische oplossingen geven we je compleet de vrijheid om je ideeën op papier te zetten. Je kunt voor ieder type motorkledingstuk aan de slag en je ontwerp mag variëren van een simpele potloodschets tot een volledig uitgewerkt idee. Doe mee, want beroemd worden is makkelijker dan je denkt! Volg deze drie stappen en maak kans op een MotoPort Kledingcheque ter waarde van 1000 euro en eenmalig een eigen designlabel!

Je start met je eigen motorkleding te ontwerpen. Vervolgens maak je een ontwerp. Daarna meld je je aan via Facebook of registreer je op www.motodrive.tv/difidesigncontest. Dan up-load je het ontwerp op de site met een korte omschrijving waarom jouw ontwerp moet winnen en hoe het gemaakt moet worden. Als laatste promoot je via Facebook je ontwerp onder je vrienden.

Je krijgt tot 31 december 2011 de tijd om je ontwerp in te zenden en zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Het design met de meeste stemmen wordt eventueel geproduceerd en verkocht. De ontwerper van het winnende kledingstuk krijgt in ieder geval een motorkleding tegoedbon van 1000 euro te besteden bij één van de MotoPort Stores. Daarnaast bij een eventuele productie zijn eigen label ‘design by’.

Meedoen? Ga dan naar www.motoport.nl voor meer informatie.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.