‘Tessels kan een winnaar zijn’

KNMV-bondscoach Barry Veneman kent alle Nederlandse rijders goed en dus is hij de ideale persoon om eens te vragen naar de Nederlanders die komend weekend actief zijn tijdens het WK Superbike op Assen. Veneman geeft zijn mening… 

Wayne Tessels
‘Hij kan een winnaar zijn in Assen.’

Pepijn Bijsterbosch
‘Hij moet zichzelf weten te overtreffen.’

Kevin Valk
‘Moet in de top-vijf kunnen eindigen.’

Koen Zeelen 
‘Hij zit in een nieuw team. Hij heeft vorige week op de trainingsdag de basis moeten om dit weekend in de punten te kunnen rijden.’

Nigel Walraven
‘Hij heeft de drive echt te pakken en is voor mij een podiumkandidaat.’

Davy Thoonen
‘Ook hij heeft op de trainingsdag een goede basis moeten zetten.’

Max van Schoonhoven
‘Weinig van te zeggen, want in zijn klasse zijn de verschillen erg klein.’

Foto: Ad van de Graaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.