Thailand op de MotoGP-kalender

Vandaag maakte de Dorna bekend dat Thailand aan de MotoGP-kalender toegevoegd zal worden. Vanaf volgend jaar zullen de Moto3, Moto2 en MotoGP-wedstrijden op het Chang International Circuit in de plaats Buriram verreden worden.

Tijdens een bijeenkomst in Bangkok werd het contract getekend door Dorna-voorzitter Ezpeleta en de Thaise gouverneur van sport Wannapong. Hierdoor zullen zowel het WSBK als de MotoGP vanaf 2018 in Thailand verreden worden. Het contract voor de MotoGP loopt voor nu in ieder geval door tot 2020.

Foto: Graeme Brown/GeeBee Images

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.