zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Toekomst crossbaan Boekel onzeker

Er is nog een lange weg te gaan, voor duidelijk is of het Boekelse crossterrein aan het Bezuidenhout definitief open mag blijven. Dat liet wethouder Ted van de Loo weten tijdens de commissie Grondgebiedszaken, aldus het Brabants Dagblad.

Definitief openhouden vereist een officieel besluit van de gemeente én er zal een nieuwe milieuvergunning moeten komen. Beide staan open voor bezwaar en dus kunnen er nog lange juridische trajecten volgen. Het crossterrein is weer open, nu de Raad van State heeft gesteld dat het crossterrein onder het overgangsrecht valt.

De uitspraak leidde tot grote opluchting onder de crossers, en betekende tot teleurstelling van een aantal omwonenden. Maar de uitspraak houdt dus nog lang niet in dat het crossterrein voor jaren open zal kunnen blijven…

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen