dinsdag 16 april 2024

Toprak Razgatlıoğlu in beeld

Dat Toprak Razgatlıoğlu ‘best wel’ handig is met een motorfiets, weet inmiddels iedereen dankzij al die waanzinnige filmpjes van wheelies en stoppies die eeuwig lijken te duren. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is (en vermoedelijk is dat ook zo voor hem…)! Zelfs tijdens de belangrijke Superpole heeft hij soms moeite om een ‘beetje normaal te doen’, aldus zijn teambaas Paul Denning. Op Magny-Cours ging Toprak echter nog een stap verder, want zo finishen is met geen mogelijkheid alledaags te noemen. En precies daarom zijn wij fan!

Toprak Razgatlıoğlu
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen