donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Traditioneel paasweekend Oldebroek is terug

Op zaterdag 7 en maandag 9 april 2012 vindt in Oldebroek het WK Zijspancross en het EK Quads plaats. Hiermee wordt na een lang jaar afwezigheid op tweede paasdag weer een internationaal evenement gehouden op motorcross circuit De Bargen. En dat is eigenlijk zoals het hoort.

Daarnaast zal ook de Clubklasse Zijspancross op het programma staan. Voor velen dé uitgelezen kans om tijdens een GP-weekeinde in actie te komen. Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort aanmelden via de website www.stichtingcircuitoldebroek.nl. Later wordt ook het (feest)programma bekend gemaakt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen