Traditioneel paasweekend Oldebroek is terug

Op zaterdag 7 en maandag 9 april 2012 vindt in Oldebroek het WK Zijspancross en het EK Quads plaats. Hiermee wordt na een lang jaar afwezigheid op tweede paasdag weer een internationaal evenement gehouden op motorcross circuit De Bargen. En dat is eigenlijk zoals het hoort.

Daarnaast zal ook de Clubklasse Zijspancross op het programma staan. Voor velen dé uitgelezen kans om tijdens een GP-weekeinde in actie te komen. Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort aanmelden via de website www.stichtingcircuitoldebroek.nl. Later wordt ook het (feest)programma bekend gemaakt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.