Lierop verlengt voorverkoop

Veel mensen zijn deze periode op vakantie, daarom biedt MAC Lierop motocrossfans twee weken langer de mogelijkheid om gebruik te maken van de voorverkoop voor de Grand Prix op 7 en 8 september.
 
Via de website is het mogelijk om tot 15 augustus toegangskaarten in de voorverkoop te bestellen. De normale prijs aan de kassa tijdens het GP-weekend komt neer op zestig euro. In de voorkoop zijn de online bestelde kaarten tien euro goedkoper en kosten dus vijftig euro.
 
Tickets zijn geldig voor het hele weekend (zaterdag en zondag), voor het rennerskwartier hoeft niet extra te worden betaald.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.