TT Circuit Assen App

Het TT Circuit heeft de smaak nu echt te pakken. Na een nieuwe website (hoewel Eugene Laverty al jaren niet meer in het WK Supersport rijdt…), een Twitter-account en een Facebook-pagina is het nu de beurt aan een heuse App. Je weet wel, zijn handige applicatie voor je mobiele telefoon. De App is gratis te downloaden in de Android Market en binnenkort ook via de Appstore. Op deze manier mis je nooit meer nieuwsberichten over het TT Circuit.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.