Opsporing verzocht

Woensdagmiddag 13 juni rond 16.30 uur vond op de Lage Steenweg een aanrijding plaats tussen een motorfiets en een auto. Uit voorlopig onderzoek bleek dat de bestuurder van de auto, een 34-jarige vrouw uit Hattem, zich met haar auto vermoedelijk op de verkeerde weghelft heeft bevonden en daardoor frontaal in botsing kwam met de motorrijder, een 52-jarige man uit de gemeente Overbetuwe.

De motorrijder had meerdere botbreuken en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 34-jarige autobestuurster werd aangehouden. Het is nog onduidelijk waardoor de vrouw op de verkeerde weghelft terecht kwam. Daarom wordt alsnog een oproep gedaan voor getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat mogelijk te maken kan hebben met de oorzaak van dit ongeval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Deventer via 0900-8844.

Foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.