donderdag 25 april 2024

Opsporing verzocht

Woensdagmiddag 13 juni rond 16.30 uur vond op de Lage Steenweg een aanrijding plaats tussen een motorfiets en een auto. Uit voorlopig onderzoek bleek dat de bestuurder van de auto, een 34-jarige vrouw uit Hattem, zich met haar auto vermoedelijk op de verkeerde weghelft heeft bevonden en daardoor frontaal in botsing kwam met de motorrijder, een 52-jarige man uit de gemeente Overbetuwe.

De motorrijder had meerdere botbreuken en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 34-jarige autobestuurster werd aangehouden. Het is nog onduidelijk waardoor de vrouw op de verkeerde weghelft terecht kwam. Daarom wordt alsnog een oproep gedaan voor getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat mogelijk te maken kan hebben met de oorzaak van dit ongeval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Deventer via 0900-8844.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen