Tumbler en Bat-Pod op Assen

Wij weten het zo net nog niet. Moeten we hier blij mee zijn? Hoe dan ook, vrijdag 29 juni zullen tijdens de Dutch TT de Tumbler en de Bat-Pod, voertuigen uit de film The Dark Knight Rises, te zien zijn op het circuit. De Tumbler warmt vrijdag zelfs voor de kwalificatie het publiek op met een demoronde.

De met een Oscar bekroonde hoofdengineer Chris Corbould en zijn technische team zullen de Tumbler en de Bat-Pod vergezellen. Chris Corbould heeft nauw samengewerkt met regisseur Christopher Nolan om deze voertuigen te ontwerpen en heeft hem van advies gediend tijdens de opnames van Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises is het slot van Christopher Nolans Batman-trilogie. Kijk voor meer informatie op www.thedarkknightrisesfilm.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.