maandag 11 december 2023

Tumbler en Bat-Pod op Assen

Wij weten het zo net nog niet. Moeten we hier blij mee zijn? Hoe dan ook, vrijdag 29 juni zullen tijdens de Dutch TT de Tumbler en de Bat-Pod, voertuigen uit de film The Dark Knight Rises, te zien zijn op het circuit. De Tumbler warmt vrijdag zelfs voor de kwalificatie het publiek op met een demoronde.

De met een Oscar bekroonde hoofdengineer Chris Corbould en zijn technische team zullen de Tumbler en de Bat-Pod vergezellen. Chris Corbould heeft nauw samengewerkt met regisseur Christopher Nolan om deze voertuigen te ontwerpen en heeft hem van advies gediend tijdens de opnames van Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises is het slot van Christopher Nolans Batman-trilogie. Kijk voor meer informatie op www.thedarkknightrisesfilm.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen