dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TVM blijft!

Na een geslaagde TT, met een podium voor Luis Salom, heeft TVM (transport verzekerings maatschappij) besloten om hoofdsponsor van RW Racing GP te blijven. Vlak voor de Dutch TT werd bekend gemaakt dat het verzekeringsbedrijf (dat ook in het bezit is van een eigen schaatsteam) eenmalig op de kuipen van het enige Nederlandse team in de Grand Prix zou staan. Nu is alleen duidelijk geworden dat RW Racing GP de financiële steun van TVM kan blijven ontvangen tot en met de slotrace in Valencia. Voor het volgende jaar zijn beide partijen in gesprek.

Salom is momenteel bezig aan een sterke reeks. In Assen werd hij tweede, terwijl hij in Mugello vanaf de eerste startrij mocht vertrekken. De race sloot hij als zesde af, Nico Terol won de GP van Italië.  

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen