TVM blijft!

Na een geslaagde TT, met een podium voor Luis Salom, heeft TVM (transport verzekerings maatschappij) besloten om hoofdsponsor van RW Racing GP te blijven. Vlak voor de Dutch TT werd bekend gemaakt dat het verzekeringsbedrijf (dat ook in het bezit is van een eigen schaatsteam) eenmalig op de kuipen van het enige Nederlandse team in de Grand Prix zou staan. Nu is alleen duidelijk geworden dat RW Racing GP de financiële steun van TVM kan blijven ontvangen tot en met de slotrace in Valencia. Voor het volgende jaar zijn beide partijen in gesprek.

Salom is momenteel bezig aan een sterke reeks. In Assen werd hij tweede, terwijl hij in Mugello vanaf de eerste startrij mocht vertrekken. De race sloot hij als zesde af, Nico Terol won de GP van Italië.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.