Twee Nederlandse wildcards tijdens TT

Zowel Bryan Schouten als Thomas van Leeuwen neemt deel aan de TT. Beide coureurs gaan zich meten met de beste Moto3-coureur van de wereld. De achttienjarige Schouten uit Zevenbergen doet het dit seizoen uitstekend op de door Ten Kate getunede Honda. De Dutch Racing Team-coureur staat momenteel aan de leiding van het Duitse én Spaanse kampioenschap.

Thomas van Leeuwen, eveneens achttien jaar, komt met een bijzondere machine aan de start, doordat hij veelal zelf gebouwd is door zijn vader Everhard en hemzelf. Het frame is afkomstig van Nico Bakker. Op deze EvL won hij acht dagen geleden de eerste ONK Moto3-race van het seizoen op Hengelo.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.