Uitlaatklep > NOC*NSF Sportgala

Nog tijdens de tv-uitzending van het NOC*NSF Sportgala kreeg ik een sms van een bekende, waarin ze haar grote teleurstelling uitte over het feit dat Jeffrey Herlings niet was gekozen tot ‘Sporttalent van het Jaar’. In eerste instantie kwam het bij mij ook vreemd over dat een op de Olympische Spelen goed presterend fietsmeisje die titel kreeg, maar later realiseerde ik mij dat de Nederlandse sportwereld minimaal twee jaar heeft zitten slapen.

Iemand die wereldkampioen motorcross wordt – en zeker gezien de oppermachtige manier waarop, met als hoogtepunt zijn demonstratie van macht in Lierop – mag je niet meer aanmerken als talent, maar is een gearriveerd topsporter. De kandidatuur van Jeffrey Herlings was eind 2010 – na zijn eerste GP-jaar – terecht geweest, maar kwam nu als mosterd na de maaltijd.

Jan
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?