zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Geen award voor Herlings

Laura Smulders is bij het Sportgala 2012 uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De fietscrosserster won bij haar debuut in de olympische BMX-wedstrijd de bronzen medaille en kreeg daarvoor meer stemmen dan Wereldkampioen MX2 Jeffrey Herlings. De verontwaardiging hierover in de motorwereld is erg groot.

Zo liet Marc de Reuver via Twitter het volgende weten: “Onze Wereldkampioen MX2 Jeffrey Herlings verloor de verkiezing Talent van het Jaar van een winnares van Olympisch brons. Hoe kan dat?” Ook Herlings liet zich zeer duidelijk uit over de keuze van Smulders. ‘Lachwekkend’, zo verwoorde de Brabander zijn gevoel in één van zijn tweets.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen