Film > Geen award voor Herlings

Laura Smulders is bij het Sportgala 2012 uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De fietscrosserster won bij haar debuut in de olympische BMX-wedstrijd de bronzen medaille en kreeg daarvoor meer stemmen dan Wereldkampioen MX2 Jeffrey Herlings. De verontwaardiging hierover in de motorwereld is erg groot.

Zo liet Marc de Reuver via Twitter het volgende weten: “Onze Wereldkampioen MX2 Jeffrey Herlings verloor de verkiezing Talent van het Jaar van een winnares van Olympisch brons. Hoe kan dat?” Ook Herlings liet zich zeer duidelijk uit over de keuze van Smulders. ‘Lachwekkend’, zo verwoorde de Brabander zijn gevoel in één van zijn tweets.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?