Uitslag grid girl-competitie

Er is massaal gestemd op onze Facebook-pagina’s om uit de Top-5 aan TT-grid girls de favoriete parapludame te kiezen. In de nieuwe MOTOR Magazine stellen we de winnaressen uitgebreid voor. Fotograaf Jowin Boerboom gaat op de TT-wedstrijddag (zaterdag 29 juni) met het duo rondlopen in de paddock en achter de Hoofdtribune, zodat jij samen met deze grid girls op de plaat kan worden gezet. De foto’s worden met regelmaat op dezelfde dag al online gezet op de Facebook-pagina’s van MOTOR Magazine en RW Racing GP. Kun je het resultaat bijna direct bekijken.

Foto: Guus van Goethem
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.