Uitzending gemist > Phillip Island

Een dodelijk ongeval in het bijprogramma van het WK Superbike zorgde voor een emotioneel begin van het seizoen. Op zondag werd er echter gewoon geracet. Carlos Checa en Max Biaggi zorgden zowel bedoeld als onbedoeld voor spektakel. Kenan Sofuoglu keerde terug in het WK Supersport en liet iedereen ouderwets beven…

Kwalificatie

Race 1

Race 2

Supersport

Crash Carlos Checa

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?