Uitzendtijden Dutch TT bekend

Dat de NOS weer alle races uitzendt van de 86e TT van Assen, was inmiddels duidelijk. Uiteraard kun je voor diezelfde races terecht bij Eurosport, maar de dame en heren van Eurosport zenden natuurlijk ook alle trainingen en kwalificaties uit. We zetten de tijden op een rijtje.

In tegenstelling tot andere jaren, hoef je niet in de baas z’n tijd de kwalificaties te volgen op de vrijdag. Dit jaar wordt de Dutch TT namelijk voor het eerst op de zondag gehouden, na al die decennia nog vroom aan de zaterdag vastgehouden te hebben.

Voor de TT staan de gewoonlijke Iwan van der Valk en Kervin Bos je bij met commentaar voor de Moto3 en Moto2 en Diederik de Vries en Patrick van den Goorbergh houden je op hoogte van de gebeurtenissen in de baan bij de MotoGP. Presentatie is in handen van Samanta van Wijk.

Dus je kunt gewoon zaterdagochtend voor de buis kruipen voor de startplaatsbepalingen en de races schuiven ook een dagje door. Om te zorgen dat je precies weet wat, wanneer en hoe laat, hebben we alles voor je uitgezocht en uiteengezet.

*Worden live uitgezonden door zowel Eurosport als de NOS

Foto’s: 2Snap en Motor.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.