donderdag 25 april 2024

TT Assen live bij NOS

De NOS zal op zondag 26 juni de gehele Dutch TT op het TT-Circuit Assen uit gaan zenden op het open net. Dat houdt in dat je zowel de Moto3, Moto2 als de MotoGP zonder reclame kunt bekijken bij de Nederlandse publieke omroep.

In een extra lange uitzending van NOS Studio Sport wordt het racegeweld uitgezonden op NPO 1. Overigens kun je, mocht het je beter uitkomen, de races ook volgen via NOS.nl en ook NPO Radio 1 houd je via Radio 1 Sport Zomer middels live flitsen op de hoogte.

Voor de televisie-uitzendingen is het commentaar in handen van Hans van Loozenoord, presentatie wordt verzorgd door Sjoerd van Ramshorst en ook schuiven wat grote namen aan. Zo is Jurgen van den Goorbergh van de partij als ’s Lands laatste MotoGP-coureur, is Jorge Lorenzo’s teamchef Wilco Zeelenberg te gast en sluit ook circuitvoorzitter Arjan Bos aan.

Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer bedienen de schuiven van de radio-uitzending.

De uitzending begint met een korte voorbeschouwing om 10.45 uur, waarna de Moto3 volgt. Na vervolgens de Moto2 en MotoGP zou de uitzending op z’n eind moeten komen zo rond 14.50 uur.

Foto: 2Snap/NOS

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen