TT Assen live bij NOS

De NOS zal op zondag 26 juni de gehele Dutch TT op het TT-Circuit Assen uit gaan zenden op het open net. Dat houdt in dat je zowel de Moto3, Moto2 als de MotoGP zonder reclame kunt bekijken bij de Nederlandse publieke omroep.

In een extra lange uitzending van NOS Studio Sport wordt het racegeweld uitgezonden op NPO 1. Overigens kun je, mocht het je beter uitkomen, de races ook volgen via NOS.nl en ook NPO Radio 1 houd je via Radio 1 Sport Zomer middels live flitsen op de hoogte.

Voor de televisie-uitzendingen is het commentaar in handen van Hans van Loozenoord, presentatie wordt verzorgd door Sjoerd van Ramshorst en ook schuiven wat grote namen aan. Zo is Jurgen van den Goorbergh van de partij als ‘s Lands laatste MotoGP-coureur, is Jorge Lorenzo’s teamchef Wilco Zeelenberg te gast en sluit ook circuitvoorzitter Arjan Bos aan.

Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer bedienen de schuiven van de radio-uitzending.

De uitzending begint met een korte voorbeschouwing om 10.45 uur, waarna de Moto3 volgt. Na vervolgens de Moto2 en MotoGP zou de uitzending op z’n eind moeten komen zo rond 14.50 uur.

Foto: 2Snap/NOS

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.