Van der Mark: “Geweldig gevoel!”

Michael van der Mark is zo onderhand een héle grote meneer in Japan. In hetzelfde team als waarmee hij vorig jaar won, met Leon Haslam en Takumi Takahashi als medecoureurs, werd dit weekend hetzelfde kunstje geflikt. Van der Mark liet op de baan een zeer sterke indruk achter.

Van der Mark toonde zich na afloop vanzelfsprekend een bijzonder tevreden coureur: ‘Het is een geweldig gevoel! Ik was klaar om het derde uur te racen, maar omdat het begon te regenen besloot het team om Takumi de baan op de sturen omdat hij meer ervaring heeft. Het vierde uur was voor mij en ik ging sneller en sneller met een mooi constant tempo en ritme’, zo laat Michael weten. Dat hij zich lekker voelde was dan ook te zien, want hij reed met ogenschijnlijk gemak een gat van dertig seconden dicht, om daarna Randy de Puniet op stijvolle wijze te passeren.

‘De Honda Fireblade was perfect, het team heeft het geweldig gedaan’, zo reageert Van der Mark verder op professionele wijze. ‘Om hier opnieuw te winnen is echt geweldig, we hebben het samen gedaan’. Op zijn beurt liet Leon Haslam weer lovend uit over Van der Mark: ‘Michael was supersnel en Takumi super-constant.’ 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?