Win een gesigneerde 100% bril van Dean Ferris

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

100% rijder Dean Ferris neemt sinds enkele weken de plaats in van de geblesseerde Tyla Rattray bij het door Bel-Ray smeermiddelen ondersteunde Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing team. Om zijn comeback in Europa te vieren, verloot 100%-distributeur Hoco Parts twee door Ferris gesigneerde 100% brillen! 

Like en deel het bericht op de Hoco Parts Facebook-pagina om kans te maken op een van de brillen. Maandag 4 augustus wordt er op die pagina de winnaar bekend gemaakt.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?