Nieuwe MOTOR Magazine is uit!

Offroad voor dummies
De combinatie van motorbeheersing en bedwingen der natuur offroadrijden heet wel iets heroïsch en misschien schrikt dat je wat af. Dat en die metershoge sprongen altijd. Nergens voor nodig! Dakar-held Eric Verhoef geeft je alle basisinformatie die je nodig hebt en wij waren z’n proefkonijnen. Voltallig roepen wij dan ook: ga dat doen!

Triumph Street Triple R
Gepresenteerd op de Intermot en al gereden vóór de EICMA! De Triumph Street Triple R kreeg een flinke make-over, alsmede een lesje goede manieren.

Maxi-scooters
Scooters voor echte motorrijders. Yamaha’s TMAX 530 tegen de BMW C600 Sport als ultiem vergelijk der grootmachten en de Gilera Nexus 500 als betaalbaar alternatief.

Te koop
We neusden eens rond op de tweedehandsmarkt en kwamen deze ’71-er Harly Electgra Gilde met span tegen.

Doe-het-zelf
Een vette vorkpoot, je keerring is lek. Zo vervang je ‘m zelf.

Tweedehands
Vier keer 400 cc uit begin jaren negentig. Hoe reden ze en wat kosten ze nu nog?

Franse Ardennen
De Franse Ardennen, de Champagne, goed bereikbaar en prachtig om te rijden. En dan is er nog die bewogen historie.

Mijn motor & ik
Paul Scheffers nam een BMW K100RS en ging, eh, zijn eigen gang.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.