Veel tribunes Dutch TT uitverkocht

Slecht nieuws voor iedereen die nog Dutch TT-kaarten wil bestellen voor de Hoofd-, GT-, Strubben- of TT World-tribune voor zaterdag 28 juni. Al deze tribunes zijn namelijk uitverkocht. Wel is nog plaats op de tribunes bij Winterdijk (77 euro), Ossebroeken (70 euro), Haarbocht (64 euro), Stekkenwal (60 euro) en Bult (60 euro). Maar voor hoe lang weet niemand en dat geldt ook voor de diverse weekendkaarten. Haast is dus geboden!

Taludkaarten á 43 euro zijn er praktisch altijd genoeg. Van plan om twee van deze kaartjes te kopen? Let dan even op! Je krijgt nu gratis twee kaartjes voor de Dutch TT bij een abonnement op MOTO73 of MOTOR Magazine. Ja, dat lees je goed. 

Normaal betaal je voor een jaarabonnement MOTOR Magazine (13 nummers plus twee specials) en twee kaartjes voor het talud op zaterdag 163,35 euro. Nu is dat slechts 65 euro. Bij een jaarabonnement op MOTO73 (26 nummers en één special) en twee TT-kaartjes maak je een winst van 111,50 euro (85 euro in plaats van 196,50 euro). En dat voor een regenachtige dinsdag, niet slecht!

Overigens is ook de vrijdag al meer dan de moeite waard om te bezoeken. Dan staat namelijk de eerste Red Bull Rookies-race, met onze Bo Bendsneyder en Robert Schotman, op het programma. En wat te denken van de wedstrijd voor de zijspannen? Die mag je als TT-liefhebber natuurlijk al helemaal niet missen. 

Foto: TT Circuit

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.