vrijdag 19 april 2024

Bonjour!

De snelle Franse rijders Melvin Regner en Robin Kappel, beiden uitkomend voor het Franse MRK Yamaha team, komen vol gas naar de Zwarte cross en krijgen taalcursus van festivaldirectrice tante Rikie.

Melvin Regner die dit jaar 7e is geworden in het zeer sterke Franse Elite outdoor Kampioenschap MX2 heeft er zin in en zal zeker voor de overwinning gaan. Ook zijn teamgenoot Robin kappel die al eens 5e is geworden in het Franse outdoor kampioenschap MX2 en vorige jaar 10e in het Franse supercross kampioenschap kan niet wachten om de strijd aan te gaan met de andere toppers uit de Superklasse MX1/MX2 tijdens de Zwarte cross.

Maar ja die Fransen spreken vaak alleen Frans. Dus heeft festivaldirectrice Tante Rikie alvast een taalcursus voor hun in elkaar geflanst.

Schijthuus – toilette
Goa’j met hen brommers kiek’n- regard de cyclomoteurs  
Vette hap – snack grass
Mooie crossbaan – cours de motocross belle
I-j mot meer gas geven – vous devez être plus de gaz
Badhuus – Maison de bain
Zo trage as dikke stront – très très lentement
Vaak bu’j te bange – beaucoup de fois avez vous trop peur
Slinger moar an – mettre le moteur en marche mais à

Zwarte Cross 2014; 25, 26 en 27 juli  
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde  
www.zwartecross.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen