Verrassing voor Ducati Club Races

Moto Puro, dé Ducati-specialist uit Nuenen, heeft twee snelle jongens weten te strikken voor de Ducati Club Races, dit weekend op Assen. Regerend Nederlands kampioen Superbike Danny de Boer (23) en Moto3-coureur Thomas van Leeuwen (18) stappen eenmalig op een Ducati Panigale van Jean-Claude Luijcx. De twee ONK-coureurs moeten uiteraard in staat zijn om mee te doen om de podiumplaatsen in de Desmo Quattro. Tenminste, als ze zich in een weekend kunnen aanpassen aan dit Italiaanse materiaal.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?