Slapen op pole position

Goed nieuws! Je kunt dit jaar tijdens de Dutch TT voor het eerst overnachten op een overdekte camping. De TT Hall, normaal een beursaccommodatie, wordt namelijk omgedoopt tot de TT Indoor Camping, inclusief douchefaciliteiten en een restaurant plus loungebar. Daarnaast is er in de TT Hall ook ruimte voor een indoorparkeerplaats voor motoren van campinggasten én andere bezoekers van de TT.

Een tweepersoonstent, en ook luchtbedden, zijn op voorraad en kunnen bij aankomst door de gasten worden aangeschaft, maar een eigen tent meenemen mag ook. Voor een eenmalige entree van 35 euro kun je één, twee of drie nachten kamperen in de TT Hall. Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.tt-hall.nl/camping.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.