13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Versla Scott Redding

Niemand minder dan Moto2-coureur Scott Redding doet mee aan de MOTOR GP Droomteam Competitie! Op 22 juni 2008 werd hij op ‘zijn’ Donington Park de jongste GP-winnaar ooit. Toenmalig 125cc-coureur Redding was op dat moment slechts vijftien jaar en 170 dagen oud. Dat ie kan racen, staat dus als een paal boven water. Nu kijken of ‘ie ook een beetje een team kan managen.

Hij denkt in ieder geval met Stefan Bradl en Colin Edwards (MotoGP), zichzelf en Pol Espargaro (Moto2) en Jasper Iwema en Danny Webb (Moto3) het beste team in elkaar gesleuteld te hebben. Om eerlijk te zijn, wij twijfelen… Kun jij dit beter? Surf dan als de gesmeerde bliksem naar de site van de MOTOR GP Droomteam Competitie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen