Versla Scott Redding

Niemand minder dan Moto2-coureur Scott Redding doet mee aan de MOTOR GP Droomteam Competitie! Op 22 juni 2008 werd hij op ‘zijn’ Donington Park de jongste GP-winnaar ooit. Toenmalig 125cc-coureur Redding was op dat moment slechts vijftien jaar en 170 dagen oud. Dat ie kan racen, staat dus als een paal boven water. Nu kijken of ‘ie ook een beetje een team kan managen.

Hij denkt in ieder geval met Stefan Bradl en Colin Edwards (MotoGP), zichzelf en Pol Espargaro (Moto2) en Jasper Iwema en Danny Webb (Moto3) het beste team in elkaar gesleuteld te hebben. Om eerlijk te zijn, wij twijfelen… Kun jij dit beter? Surf dan als de gesmeerde bliksem naar de site van de MOTOR GP Droomteam Competitie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.