Kawasaki Dagen MotoPort Uithoorn

Kawasaki-liefhebbers, let u even goed op? Zaterdag 7 april en paasmaandag 9 april vindt bij MotoPort Uithoorn het grote Kawasaki Weekend plaats. Alleen tijdens deze dagen krijg je gratis een Leovince GP Pro uitlaat ter waarde van maar liefst 475 euro bij aanschaf van een nieuwe Z750. Liever geen blerpijp? Kies dan voor het eveneens gratis starterskledingpakket.

Zaterdag is de MotoPort-vestiging in Uithoorn geopend van 9.00 uur tot en met 17.00 uur. Tweede paasdag ben je tussen 11.00 uur en 17.00 uur meer dan welkom aan de Anton Philipsweg 5-7. Meer informatie is te vinden op www.motoportuithoorn.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?