Vervanger Lorenzo

Jorge Lorenzo heeft tijdens de Grote Prijs van Australië zijn ringvinger geblesseerd, waardoor hij aankomend weekend niet van start kan gaan in Maleisië. Het Yamaha MotoGP-team zal daarom de Japanse testrijder Katsuyuki Nakasuga inzetten.

Nakasuga staat momenteel derde in het Japans Superbike kampioenschap en is één van de testrijders van Yamaha. De 30-jarige Japanner rijdt mee tijdens de wintertesten, maar staat vaak als anoniem aangeduid op de lijst met tijden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.