woensdag 19 juni 2024

Video: Clement DeSalle test Triumph-crosser

Afgelopen week maakte Triumph hun testteam bekend. Dat bestaat uit twee gerenommeerde rijders: Ivan Tedesco en Clement DeSalle. Tedesco stoomt de Triumph-crosser klaar voor het Amerikaans supercross kampioenschap 250 cc, terwijl DeSalle de MXGP en MX2 voor zijn rekening neemt.  En dat moet allemaal gebeuren in 2024.

Bo Bendsneyder draagt eerste podiumplek Moto2 op aan overleden opa

Gelet op de tijd die dan nog rest is het niet verwonderlijk dat er een video is opgedoken waarop je kunt zien hoe DeSalle de Triumph-crosser over een heuvelige crossbaan jaagt. Maar waarom worden zulk soort beelden toch gemaakt met een camera uit het jaar kruk? Je ziet eigenlijk niks, maar het klinkt wel lekker. Misschien doet Triumph het er wel om…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen