Volg de Nitro World Games live op Motor.nl!

Travis Pastrana en de zijne, de helden en heldinnen van Nitro Circus, zijn terug. En wel met Nitro World Games. Op Motor.nl kun je dit gave stuntfestijn van voor tot achter live volgen. Simpel maar effectief via onderstaand venster.

In het stadion van de universiteit van Utah vindt zaterdag aanstaande de 2017-editie van Nitro World Games plaats, met onder meer Freestyle Motocross, BMW-trucs, stunts met driewielers en allerlei skatestunts, zoals je van de Nitro Circus-lui gewend bent.

Nitro Circus begon als het geestekind van Gregg Godfrey en Travis Pastrana. Die twee is het MX-racetalent dat de drang Freestyle Motocross te doen niet kon bedwingen. Later zou hij ook nog rallycross en WRC gaan rijden, uit vliegtuigen spingen zonder parachute en ga zo maar door. Genoemd Gregg Godfrey had zijn eigen stuntprogramma en toen die twee samen verder gingen was Nitro Circus geboren, inclusief een eigen televieprogramma op MTV, geproduceerd door de mensen van Jackass.

Helaas ligt Utah nogal een eindje weg en heb je met tijdsverschil te maken. Voor ons Nederlanders begint het spektakel pas om 2.00 uur in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 juni. Mocht je van de spanning voor de TT niet kunnen slapen, dan kom je hier de nacht wel mee door!

Foto en video: Nitro World Games

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.