donderdag 29 februari 2024

Volg de Nitro World Games live op Motor.nl!

Travis Pastrana en de zijne, de helden en heldinnen van Nitro Circus, zijn terug. En wel met Nitro World Games. Op Motor.nl kun je dit gave stuntfestijn van voor tot achter live volgen. Simpel maar effectief via onderstaand venster.

In het stadion van de universiteit van Utah vindt zaterdag aanstaande de 2017-editie van Nitro World Games plaats, met onder meer Freestyle Motocross, BMW-trucs, stunts met driewielers en allerlei skatestunts, zoals je van de Nitro Circus-lui gewend bent.

Nitro Circus begon als het geestekind van Gregg Godfrey en Travis Pastrana. Die twee is het MX-racetalent dat de drang Freestyle Motocross te doen niet kon bedwingen. Later zou hij ook nog rallycross en WRC gaan rijden, uit vliegtuigen spingen zonder parachute en ga zo maar door. Genoemd Gregg Godfrey had zijn eigen stuntprogramma en toen die twee samen verder gingen was Nitro Circus geboren, inclusief een eigen televieprogramma op MTV, geproduceerd door de mensen van Jackass.

Helaas ligt Utah nogal een eindje weg en heb je met tijdsverschil te maken. Voor ons Nederlanders begint het spektakel pas om 2.00 uur in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 juni. Mocht je van de spanning voor de TT niet kunnen slapen, dan kom je hier de nacht wel mee door!

Foto en video: Nitro World Games

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen