Volgend jaar WK voor Van der Aa?

Team AA Racing rijdt dit jaar met Jos van der Aa een compleet seizoen IDM Supersport. Eerder genoemde deelname aan het WK Supersport of het EK Superstock bleek helaas niet haalbaar te zijn. Maar bij de pakken neer zitten kennen ze bij AA Racing niet.

Van der Aa: “Het IDM is de springplak naar het WK. We waren van plan om dit seizoen het WK of EK te gaan rijden maar helaas kunnen we dat niet omdat ik net een jaar te oud ben voor het EK en het WK budgettair nog niet haalbaar bleek. Hopelijk kan ik goed presteren in het IDM en zo de overstap naar het WK mogelijk maken.”

De doelstelling voor volgend seizoen is duidelijk: top-5. Het is nog de vraag of Van der Aa dit seizoen weer in zijn vertrouwde witte pak aan de start zal verschijnen op de Yamaha R6. Teambaas Ad van der Aa zegt er zelf het volgende over. “We hebben in de winterstop niet stil gezeten wat voor de nodige verschuivingen heeft gezorgd met betrekking tot sponsoren. Dit heeft als gevolg dat het teamuiterlijk komend seizoen totaal anders zal zijn. Later meer daarover.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?