13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Volgend jaar WK voor Van der Aa?

Team AA Racing rijdt dit jaar met Jos van der Aa een compleet seizoen IDM Supersport. Eerder genoemde deelname aan het WK Supersport of het EK Superstock bleek helaas niet haalbaar te zijn. Maar bij de pakken neer zitten kennen ze bij AA Racing niet.

Van der Aa: “Het IDM is de springplak naar het WK. We waren van plan om dit seizoen het WK of EK te gaan rijden maar helaas kunnen we dat niet omdat ik net een jaar te oud ben voor het EK en het WK budgettair nog niet haalbaar bleek. Hopelijk kan ik goed presteren in het IDM en zo de overstap naar het WK mogelijk maken.”

De doelstelling voor volgend seizoen is duidelijk: top-5. Het is nog de vraag of Van der Aa dit seizoen weer in zijn vertrouwde witte pak aan de start zal verschijnen op de Yamaha R6. Teambaas Ad van der Aa zegt er zelf het volgende over. “We hebben in de winterstop niet stil gezeten wat voor de nodige verschuivingen heeft gezorgd met betrekking tot sponsoren. Dit heeft als gevolg dat het teamuiterlijk komend seizoen totaal anders zal zijn. Later meer daarover.”
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen