Voor onder de boom!

Hij zal er niet met heel veel plezier aan terugdenken, maar Jasper Iwema is samen met Josep Rodriguez en een voor ons onbekende roodharige Tsjechische femme fatale het lijdend voorwerp voor de kalender 2013 van MotoFGR. En die is zo als altijd voorzien van fraaie platen. Dat maakt het gelijk ook geschikt om als leuk kerstcadeau te dienen.

Overigens hoeven de GP’s niet omcirkeld te worden op de kalender, want het Tsjechische team kreeg geen start voor een volgend WK-seizoen. De Moto3 van FGR gaat nu ingezet worden in het IDM. De kalender is op A3-formaat te bestellen via motofgr@motofgr.com. Als we het moeten geloven zou hij slechts 150 Tsjechische kronen kosten. Omgerekend is dat zo’n zes euro (uiteraard exclusief verzendkosten).

Foto: MotoFGR
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.