Voorverkoop GP Zijspancross Oldebroek gestart

Bij popconcerten, de Dutch TT. De Zwarte Cross en bij het voetbal is het heel normaal om kaartjes in de voorverkoop aan te schaffen. Sterker nog, doe je dat niet dan is de kans groot dat je niet eens een kaartje hebt. Nu valt dat laatste bij de Nederlandse GP Zijspancross in Oldebroek op paasmaandag 9 april waarschijnlijk wel mee maar toch kun je via www.stichtingcircuitoldebroek.nl alvast tickets kopen.

Veel mensen zijn tegenwoordig digitaal ingesteld en verrichten van alles achter de computer, aldus de Stichting Circuit Oldebroek. Om hier op in te spelen hebben ze een link op hun website gemaakt waar kaarten in de voorverkoop gekocht kunnen worden. Overigens komt paasmaandag ook het EK Quads in actie. Daarnaast zorgen Jan Smit en Radio Veronica voor een bijzonder bijprogramma.

Via www.stichtingcircuitoldebroek.nl is alle overige informatie te vinden over de Nederlandse GP voor driewielers.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.