maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Beter dan Flitsservice

Minister Opstelten heeft er bewust voor gekozen om politiemensen af te schilderen als inhalig. De tekst liegt er duidelijk niet om op www.politieacties.nl/flitsers, het nieuwe online meldpunt waar agenten kunnen doorgeven waar ze flitscontroles uitvoeren. De locaties worden vervolgens gepubliceerd op de website.

De politiebonden begonnen de acties vorige week maandag. Ze schrijven sindsdien in steeds meer regio's geen bonnen meer uit voor lichte vergrijpen. Het gaat dan bijvoorbeeld om over de stoep fietsen, onnodig toeteren of over een doorgetrokken streep rijden. Woensdag volgen de laatste politieregio's Brabant Noord en Brabant Zuidoost.

De politiebonden breiden hun acties voor een betere cao deze week nog veel verder uit. Zo legt onder meer de politie in rechtbanken in twee of drie regio's deze week het werk enkele uren neer.

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen