vrijdag 26 april 2024

Beter dan Flitsservice

Minister Opstelten heeft er bewust voor gekozen om politiemensen af te schilderen als inhalig. De tekst liegt er duidelijk niet om op www.politieacties.nl/flitsers, het nieuwe online meldpunt waar agenten kunnen doorgeven waar ze flitscontroles uitvoeren. De locaties worden vervolgens gepubliceerd op de website.

De politiebonden begonnen de acties vorige week maandag. Ze schrijven sindsdien in steeds meer regio's geen bonnen meer uit voor lichte vergrijpen. Het gaat dan bijvoorbeeld om over de stoep fietsen, onnodig toeteren of over een doorgetrokken streep rijden. Woensdag volgen de laatste politieregio's Brabant Noord en Brabant Zuidoost.

De politiebonden breiden hun acties voor een betere cao deze week nog veel verder uit. Zo legt onder meer de politie in rechtbanken in twee of drie regio's deze week het werk enkele uren neer.

Bron en foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen