maandag 24 juni 2024

Vriendendag op TT Circuit Assen

Drievoudig wereldkampioen Egbert Streuer, GP-teameigenaar Roelof Waninge, GP-coureur Jasper Iwema en vele andere prominenten uit de Nederlandse motor- en autosport geven op zaterdag 6 oktober in Assen acte de présence op de jaarlijkse Vriendendag van de Stichting Vrienden TT Circuit.

Iedereen die het TT Circuit een warm hart toedraagt, is op 6 oktober vanaf 10.00 uur van harte uitgenodigd in het perscentrum van het Asser circuit. De Vriendendag staat onder leiding van TV-commentator Evert ten Napel in het teken van discussies over verleden, heden en toekomst van de racerij in Nederland. Ook komen bewoners van de wijk Baggelhuizen aan het woord. Niet iedereen is namelijk tegen het circuit!

Daarnaast staan er interessante presentaties op de agenda, van onder andere Peter Oosterbaan (directeur TT Circuit), Bert van der Zweerde (coureur Supercar Challenge), Leo Fransen (TT Institute) en Gerard Lenstra (project manager NOM).

Vervolgens vindt er een aantal interviews plaats met beroemdheden uit de sport en ter afsluiting van het ochtendprogramma worden diverse unieke race-memorabilia geveild ten bate van de stichting Riders for Health.

Na de middagpauze gaat de Vriendendag, die traditiegetrouw plaats tijdens de trainingen voor de Race of the Champions, verder met een gevarieerd aanbod: een bustour over het circuit, rondleiding door de gebouwen, bezichtiging van een motor- en autoteam en zelfs een demonstratie op de nieuwe Junior Track. Ook uniek is dat men zich op het TT huldigingspodium kan laten fotograferen.

De Vriendendag is gratis toegankelijk voor alle Vrienden, die zich voor deze dag aanmelden via de website www.vriendentt.nl. (Vanwege grote belangstelling is spoedige registratie aanbevolen).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen