Weekendtip: ONK Motocross in Markelo

Het wordt dit weekend prachtig weer en dus trek jij er lekker op je motor op uit! Maar, waarheen? Heb je nog geen bestemming, overweeg dan ‘s om zondag naar Markelo te rijden. In het mooie Twentse landschap wordt daar het ONK Motocross gereden, en met een vol programma van negen uur ‘s ochtends tot half zes ‘s avonds en maar liefst acht wedstrijdmanches is een dag vol spektakel gegarandeerd.

Het seizoen is volop in gang en in zowel in de 85cc als MX1 beginnen twee thuisrijders als leiders in het kampioenschap aan de manches: in de MX1 gaat Ceriel Klein Kromhof aan de leiding en Rick Elzinga doet dat in de 85cc. Zij zullen hun huid duur verkopen! Onlangs werd het circuit al door enkele toppers aan de tand gevoeld en in het onderstaande filmpje dat hiervan werd gemaakt krijg je al een beetje een beeld van het spektakel dat zondag los barst.

 De entreeprijzen? Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, t/m 15 jaar betalen €10 en volwassenen vanaf 16 jaar betalen €20. 

Het tijdschema vind je hier, en de Herikeresweg in Markelo is de plek waar je zijn moet.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.