dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Weekendtip: ONK Motocross in Markelo

Het wordt dit weekend prachtig weer en dus trek jij er lekker op je motor op uit! Maar, waarheen? Heb je nog geen bestemming, overweeg dan ’s om zondag naar Markelo te rijden. In het mooie Twentse landschap wordt daar het ONK Motocross gereden, en met een vol programma van negen uur ’s ochtends tot half zes ’s avonds en maar liefst acht wedstrijdmanches is een dag vol spektakel gegarandeerd.

Het seizoen is volop in gang en in zowel in de 85cc als MX1 beginnen twee thuisrijders als leiders in het kampioenschap aan de manches: in de MX1 gaat Ceriel Klein Kromhof aan de leiding en Rick Elzinga doet dat in de 85cc. Zij zullen hun huid duur verkopen! Onlangs werd het circuit al door enkele toppers aan de tand gevoeld en in het onderstaande filmpje dat hiervan werd gemaakt krijg je al een beetje een beeld van het spektakel dat zondag los barst.

 De entreeprijzen? Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, t/m 15 jaar betalen €10 en volwassenen vanaf 16 jaar betalen €20. 

Het tijdschema vind je hier, en de Herikeresweg in Markelo is de plek waar je zijn moet.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen