dinsdag 26 september 2023

Weer blessure Hayden

Net voor de jaarwisseling is Nicky Hayden tijdens een privé-training behoorlijk zwaar ten val gekomen op een dirttrack. Daarbij heeft de Amerikaan zijn schouderblad en twee ribben gebroken. En dat terwijl Hayden amper hersteld was van zijn schippersbotjesbreuk, opgelopen bij de crash in de eerste bocht op Valencia. Of Hayden de test op Sepang, eind januari en begin februari, haalt is nog zeer de vraag.

Het lijkt een haast passende afsluiting van 2011 voor het Ducati MotoGP-team. Na het rampseizoen moet dit er ook nog wel bij kunnen… Gezien de bergen werk die Valentino Rossi en Hayden nog te verzetten hebben, is het erg belangrijk dat de Amerikaan de test op Sepang haalt. Vijf weken is echter kort. Heel kort… Het heeft er dus veel weg van dat Ducati opnieuw met een achterstand aan het jaar gaat beginnen terwijl van een voorsprong al absoluut geen sprake was.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image