Weer blessure Hayden

Net voor de jaarwisseling is Nicky Hayden tijdens een privé-training behoorlijk zwaar ten val gekomen op een dirttrack. Daarbij heeft de Amerikaan zijn schouderblad en twee ribben gebroken. En dat terwijl Hayden amper hersteld was van zijn schippersbotjesbreuk, opgelopen bij de crash in de eerste bocht op Valencia. Of Hayden de test op Sepang, eind januari en begin februari, haalt is nog zeer de vraag.

Het lijkt een haast passende afsluiting van 2011 voor het Ducati MotoGP-team. Na het rampseizoen moet dit er ook nog wel bij kunnen… Gezien de bergen werk die Valentino Rossi en Hayden nog te verzetten hebben, is het erg belangrijk dat de Amerikaan de test op Sepang haalt. Vijf weken is echter kort. Heel kort… Het heeft er dus veel weg van dat Ducati opnieuw met een achterstand aan het jaar gaat beginnen terwijl van een voorsprong al absoluut geen sprake was.

Foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?