13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Weer eens wat anders dan twee pk…

Naast het paard voor of achter de wagen spannen, blijkt er dus gewoon nog een optie te zijn. Tenminste, als je regerend Moto2-kampioen Remy Gardner (Tech3 KTM Factory Racing) en regerend Moto3-kampioen Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) in aanloop naar het MotoGP-raceweekeinde op Jerez een kleine beetje de vrije hand geeft. Met een MotoGP-motor en Moto2-fiets samen goed voor zo’n 400 pk. Daar kan zelfs geen Arabische volbloed tegenop!

Fotografie: MotoGP.com

MotoGP Portugal en Spanje: Fabio Quartararo en Pecco Bagnaia ieder een keer foutloos

2pk
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen