vrijdag 3 februari 2023

Nieuw design voor Motor.NL-bus; zwaai of toeter gerust

Ja, we zijn er best wel een beetje trots op. Nee, ho, dat zeggen we helemaal verkeerd! We zijn gewoon hartstikke trots op het nieuwe design van onze Motor.NL-bus. Met op de zijkant de BMW R 1250 GS Exclusive en een dikke Ducati XDiavel Dark uit 2021.

Niet lukraak gekozen motoren, maar twee die perfect passen bij ‘Motorrijden is voor iedereen’, de slogan van onze nieuwe Motor.NL Riders Club. Het design is gemaakt door Dennis Bartels van Duke Design, een specialist in onder andere autowrappen zoals goed zichtbaar is op de foto’s van onze nieuwe bus.

Nick Glattli, algemeen directeur Motor.NL: ‘Natuurlijk rijden wij het liefst altijd en overal motor, maar door het vele testwerk en al onze evenementen kunnen we gewoon niet zonder bus. En ook al heeft ‘ie twee wielen te veel, zijn we zeer gelukkig met het nieuwe uiterlijk van de Motor.NL-bus. Ik wist van te voren al dat we bij Dennis aan het juiste adres waren, maar wat mij – en ons – betreft, heeft hij zichzelf ditmaal echt overtroffen. Rijden op vier wielen blijft binnen ons bedrijf een dingetje, maar als het dan toch moet, dan maar zo!’

Je gaat onze Motor.NL-bus binnenkort onder andere tegenkomen tijdens de Primavera-rit op zaterdag 14 mei, de 69 kilometer voor Nicky Hayden op zondag 22 mei op het Vlaamse MotorPark van Balen-Olmen en tijdens de Ducati Club Race in het laatste weekeinde van mei op het TT Circuit. En natuurlijk heel vaak onderweg! Volgeladen met de nieuwste testmotoren of weg naar weer een gaaf motorevenement van ons.

Zwaai of toeter gerust, vinden wel leuk!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen