Weer mooi programma tijdens Bikers’ Classics

Het loont altijd om naar Spa-Francorchamps te komen als het weekend van de Bikers’ Classics aanstaande is. Ook deze editie staat weer bol van de mooie klassieke racers en de daarbij horende coureurs. Van vandaag tot en met zondag 7 juli ga je onder meer Giacomo Agostini en Wayne Gardner zien rijden, echter zijn ook enkele toppers uit Nederland aanwezig. Wat te denken van Wil Hartog en Marcel Ankoné (foto)?

Vandaag is de paddock met allerlei stands en een ruilbeurs al open voor het publiek. De twee daaropvolgende dagen ligt de nadruk op de actie op het circuit, waaronder op zaterdagavond de 4 Hours of Spa Classic met tachtig teams aan de start. Kaarten voor de vrijdag kosten 15 euro, op zaterdag bedraagt de entree aan de kassa 25 euro en tickets voor de afsluitende zondag kosten 20 euro. Een driedaagse kaart voor Europa’s grootste classic race event kost 40 euro.

Meer informatie over het programma van de elfde editie van de Bikers’ Classics is te vinden op www.bikersclassics.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.