Speciale website nieuwe V-Strom 1000

Een paar maanden geleden introduceerde Suzuki, op de Intermot in Keulen en later ook tijdens de MOTORbeurs Utrecht, de V-Strom 1000 Concept. Deze Adventure vindt zijn oorsprong in Suzuki’s eerste offroad, de DR750/800S uit 1988.

De nieuwe 1000 wordt helaas pas eind dit jaar verwacht, maar de Japanners lanceren alvast een speciale website: www.suzuki-vstrom.com. Op deze manier moeten het wachten een stuk sneller voorbij gaan.

Op de site kunnen V-Strom-fans de geschiedenis, foto’s, video’s, schetsen en nog veel meer informatie vinden. In de komende periode zal er geregeld nieuwe informatie op de website te vinden zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?