13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wildcard voor ijsracer Stellingwerf

De FIM heeft aan René Stellingwerf een permanente wildcard toegewezen voor de finales van het WK IJsrace. IJsracer Stellingwerf kwam in het Oostenrijkse St. Johan net één punt te kort om zich rechtstreeks te plaatsen, maar kan dankzij de wildcard nu toch deelnemen aan de finales.

René Stellingwerf zal dit weekend de eerste finaleronde rijden in het Russische Krasnogorsk. Vervolgens gaat de reis naar Ufa, eveneens Rusland, voor de tweede finaleronde. In het tweede weekend van maart zal in Assen de EK worden verreden en op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart vindt in Assen de derde finaleronde voor het WK plaats.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen