Wildcard voor ijsracer Stellingwerf

De FIM heeft aan René Stellingwerf een permanente wildcard toegewezen voor de finales van het WK IJsrace. IJsracer Stellingwerf kwam in het Oostenrijkse St. Johan net één punt te kort om zich rechtstreeks te plaatsen, maar kan dankzij de wildcard nu toch deelnemen aan de finales.

René Stellingwerf zal dit weekend de eerste finaleronde rijden in het Russische Krasnogorsk. Vervolgens gaat de reis naar Ufa, eveneens Rusland, voor de tweede finaleronde. In het tweede weekend van maart zal in Assen de EK worden verreden en op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart vindt in Assen de derde finaleronde voor het WK plaats.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.