13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Winnaar Kryptonite-slot

Beste Alex Mulder uit Grootebroek, van harte gefeliciteerd. Voor jou wordt deze toch al schitterende maandagmorgen nog veel mooier want jij wint het nieuwe Kryptonite-slot. Als het goed is, heb je inmiddels een e-mail ontvangen en komt het slot snel je kant op. Slaap lekker!

Deze keer maak je bij onze tweewekelijkse mail en win kans op een nieuwe Kryptonite!  Veel valt hier niet meer over te vertellen, iedereen is immers bekend met de kogelvrije bouw van de Kryptonites. Dus wil je je motor aan de planeet verankeren, dan is geen slot zo goed op deze taak berekend als de Kryptonite. Alleen ze zijn niet gratis, dus grijp je kans en zorg dat je een van de vijf winnaars bent!

Helaas, de actie is afgelopen. Kijk op www.motor.nl/winnen voor alle lopende acties!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen