vrijdag 29 maart 2024

Winnaar Kryptonite-slot

Beste Alex Mulder uit Grootebroek, van harte gefeliciteerd. Voor jou wordt deze toch al schitterende maandagmorgen nog veel mooier want jij wint het nieuwe Kryptonite-slot. Als het goed is, heb je inmiddels een e-mail ontvangen en komt het slot snel je kant op. Slaap lekker!

Deze keer maak je bij onze tweewekelijkse mail en win kans op een nieuwe Kryptonite!  Veel valt hier niet meer over te vertellen, iedereen is immers bekend met de kogelvrije bouw van de Kryptonites. Dus wil je je motor aan de planeet verankeren, dan is geen slot zo goed op deze taak berekend als de Kryptonite. Alleen ze zijn niet gratis, dus grijp je kans en zorg dat je een van de vijf winnaars bent!

Helaas, de actie is afgelopen. Kijk op www.motor.nl/winnen voor alle lopende acties!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen