Winnaar Kryptonite-slot

Beste Alex Mulder uit Grootebroek, van harte gefeliciteerd. Voor jou wordt deze toch al schitterende maandagmorgen nog veel mooier want jij wint het nieuwe Kryptonite-slot. Als het goed is, heb je inmiddels een e-mail ontvangen en komt het slot snel je kant op. Slaap lekker!

Deze keer maak je bij onze tweewekelijkse mail en win kans op een nieuwe Kryptonite!  Veel valt hier niet meer over te vertellen, iedereen is immers bekend met de kogelvrije bouw van de Kryptonites. Dus wil je je motor aan de planeet verankeren, dan is geen slot zo goed op deze taak berekend als de Kryptonite. Alleen ze zijn niet gratis, dus grijp je kans en zorg dat je een van de vijf winnaars bent!

Helaas, de actie is afgelopen. Kijk op www.motor.nl/winnen voor alle lopende acties!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.