Wildcards Grand Prix Lierop

De KNMV-motocrosscommissie heeft aan de volgende rijders een wildcard toegewezen voor de MXGP van Lierop op 2 september. In de MX1-klasse start William Saris, in de MX2-klasse Ceriel Klein Kromhof en Rick Satink.

Satink heeft er volgens de KNMV voor gekozen om in verband met zijn wildcard voor de MX2-klasse niet te starten in de EMX250cc die ook in Lierop wordt verreden. Voor Ceriel Klein Kromhof is Lierop z’n eerste grote wedstrijd nadat hij in het begin van het seizoen tijdens de WK MX3 in het Italiaanse Arco di Trento geblesseerd raakte.

Vaste Nederlandse rijders aan de start zijn in de MX1 Marc de Reuver en in de MX2 Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Nick Kouwenberg.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.