Win paddockkaarten Dutch TT Assen

Ben Spies is dinsdag 21 juni tussen 17.00 en 18.30 uur als special guest aanwezig bij Yamaha Gebben Motoren in Rogat. Dat is natuurlijk al gaaf maar het wordt nog mooier. Want je kunt aanstaande dinsdag twee paddockkaarten voor de Dutch TT winnen.

Want iedereen die tijdens het bezoek van Spies een HJC R-PHA 10 koopt, maakt direct kans op deze felbegeerde tickets. Ter info, je hebt al een R-PHA 10 vanaf  349,95 euro. Kijk voor meer informatie op www.gebbenmotoren.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?